Upplevelsen börjar redan vid minglet

Så är vigseln klar. Ringarna sitter på plats på fingrarna och risgrynen har yrt färdigt och landat i brudens frisyr. Nervositeten börjar släppa och det är dags att börja fira ert nya liv som äkta makar. Gamla och nya vänner, släkt och respektive som aldrig träffats förr ska umgås och ha en trevlig kväll. Hur ska det gå? Kommer de trivas? Kommer de ha något att prata om?

– Gör minglet till en icebreaker! tipsar Pelle på Gatromix.

Han berättar att man självklart kan se till att skapa en härlig och gemytlig stämning redan vid minglet, med hjälp av maten.

Ett tips är att låta servera fördrinken på flera olika stationer. Att utnyttja miljön för att få gästerna i rörelse och på så sätt underlätta för att alla på ett enkelt och naturligt sätt ska kunna hälsa på varandra. Dessutom ger man gästerna en ny wow-effekt för varje rätt.

På Gastromix skapar man inte bara med fantastiska smaker, utan låter ögonen få sitt också. På små specialgjorda assietter eller minigafflar presenteras läckra små konstverk som garanterat ger gästerna något att prata om, samtidigt som smaklökarna förbereds för middagen.

Att skapa en upplevelse för gästerna – det är a och o. Om det så handlar om det påkostade champagneminglet innan middagen eller den enklare vickningen fram på småtimmarna. En korv med bröd smakar underbart efter timmar av dans, men i skenet av en eldslukare blir den så mycket mer än bara en korv, säger Pelle.

Kontakta oss på Gastromix och ge era gäster något mer än bara maten på tallriken- ge dem en upplevelse. Det kommer både de och ni minnas länge!

Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen? 

Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.

Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.

Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad

Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips

Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn


Pris 795:-/p


Tillval:

  • Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
  • Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p

Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.

Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌

📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu