
Event att minnas
Får ditt företag besök av prominenta gäster? Har ni ett jubileum att fira med kunder och leverantörer? Vi på Gastromix har lång erfarenhet av att leverera catering som garanterat gör intryck och genererar samtalsämnen långt efter att maten är uppäten. Vi skapar allt från den exklusiva middagen med många rätter och exklusiva viner, serverade vid bord med vita dukar, brutna servetter och silverkandelabrar till det mer avslappnade gående bordet uppdukat med dignande bufféer av olika slag och fingerfoodminglet med små överraskande läckerheter i lagom stora munsbitar. Vi kan skapa måltider utifrån teman såsom rådande årstid eller varför inte med Östergötlands unika utbud av råvaror som utgångspunkt? Ge oss fria händer att skapa det bästa för säsongen eller diskutera fram en helt egenkomponerad meny med oss. Vi kan lova att vad det än blir kommer vårt gedigna mathantverk, tillsammans med vackra uppläggningar, snyggt porslin och en förstklassig service, lyfta ert event till nya höjder.
Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad
Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips
Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn
Pris 795:-/p
Tillval:
- Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
- Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu
