
Koll på planeringen?
Det är mycket som ska klaffa på den stora dagen, men med en väl genomförd planering har ni alla förutsättningar att få den dag ni önskar utan oväntade överraskningar. Här kommer en liten lista över saker att tänka på för att göra er bröllopsfest till den allra bästa!
- Bestäm datum och skicka eventuellt ut en ”save the date”-avisering till gästerna i god tid, om vigseln sker i semestertider. Tänk på att vissa populära kyrkor och vigselplatser blir bokade långt i förväg.
- Fundera över om ni vill ha något tema för er bröllopsfest och hör av er till oss på Gastromix, så kan vi tillsammans se till att vi för ut det allra bästa av era idéer.
- Bestäm en budget. Vad får det kosta? Vilka förutsättningar har ni? Tillsammans kommer vi fram till vad som passar er. Kött eller vego? Bordsservering eller buffé? Enklare för många eller gourmetmiddag för de närmaste? Ingen bröllopsfest är den andra lik – precis som det ska vara.
- Utse en toastmaster och / eller -madame som håller kontakten med personalen i köket under middagen så att ni kan få vara de viktigaste personerna på er fest.
Sist men inte minst: Låt oss på Gastromix ta hand om festen så ni kan lägga er energi på att bli firade och njuta fullt ut av er dag!
Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad
Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips
Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn
Pris 795:-/p
Tillval:
- Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
- Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu
