Skapa en personlig bröllopsfest med tema

En bröllopsfest är en bröllopsfest är en bröllopsfest. Eller…? Hur ska det märkas att er fest är just er?

Kanske kan ett tema hjälpa er att skapa en röd tråd genom både planering och för själva bröllopsdagen. Ett tema kan också underlätta för gästerna som redan i inbjudningarna får en känsla för hur ni vill ha er dag. Ett ”Sagan om ringen”-tema signalerar naturligtvis mer av lekfullhet än ett klassiskt frackbröllop som istället manar till långklänning och hög hatt.

Hur ska man då välja tema? Det viktigaste är att ni väljer med hjärtat, det som känns rätt för er. Har ni något speciellt intresse? Kanske älskar ni blått, skaldjur eller fjällen? Ta vara på det som är just ert utan hänsyn till rådande trender.

Här finns inga rätt eller fel, inget fint eller fult. Bara en oändlig värld av möjligheter som är era.

Det kan handla om att lyfta fram en färg i detaljer och accessoarer. En lavendellila nyans kan till exempel appliceras på både klänningsdetaljer och servetter som smaker och dofter. Dessutom kan den ingå i brudbukett och i hårsmyckning. Ta vara på årstidens unika detaljer och duka med löv i höstens mustiga färger eller låt inbjudnings- och menykort gå i vårens skira pasteller. Utnyttja säsongens råvaror och växter. Är ni sommarmänniskor- varför inte bjuda på en picknick med mjuka filtar i gröngräset efter en vigselakt under en skuggande ek ackompanjerad av fågelsång? Älskar ni Frankrike, låt middagen gå av stapeln i er egna franska bistro med rödrutiga dukar där menyn presenteras på franska och bruden får sabrera champagnen med en blankvässad sabel.

På Gastromix vill vi gärna hjälpa er att ta fram en meny som bidrar med en extra dimension till er fest. Då blir dagen personlig och ett fantastiskt minne för er och era gäster.

Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen? 

Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.

Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.

Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad

Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips

Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn


Pris 795:-/p


Tillval:

  • Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
  • Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p

Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.

Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌

📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu