Rätt mind-set inför bröllopsdagen

Visst vill man att allt ska vara perfekt den där speciella dagen? Visst tänker man sig att solen skiner och allas ögon tindrar, att fåglarna sjunger, bubblet är lagom kylt och att blivande svärmor fäller en liten tår av lycka när orgeln spelar upp ingångsmarschen och alla reser sig i kyrkbänkarna?

Men ärligt talat- hur ofta införlivas alla dessa önskedrömmar i verkligheten? Och ännu mer ärligt talat: Skulle det göra så mycket om bröllopsdagen skulle visa sig vara mulen? Om brudnäbben snubblar på kyrktrappan eller om prästen skulle råka glömma ditt mellannamn? Ni kommer bli gifta och ha den allra bästa av dagar full av glädje och kärlek.

Att gå in i bröllopsplaneringen med rätt mind-set, det är att ge sig själv förutsättning att njuta fullt ut av såväl planering inför, som av själva bröllopsdagen.

Eftersom man ändå inte kan styra över väder och vind eller vad farbror Torsten kommer att säga i sitt tal, är det ju onödigt att lägga energi på det. Fokusera istället på att påverka det ni kan:

  • Var tydliga med era förväntningar och önskemål och planera tillsammans. Fundera på vad som är viktigt för er och utgå från det.
  • Våga delegera ansvar och uppgifter till vänner och släktingar och lita på att de gör sitt jobb.
  • Framför allt, tappa inte bort det viktigaste: Att det är er bröllopsdag dag och att ni ska kunna njuta av den!
    Vi på Gastromix kan inte lova er en molnfri himmel eller att det inte går en maska i brudens strumpa strax innan avfärd till kyrkan. Det vi däremot kan lova är det fulla ansvaret för en bröllopsmiddag som överträffar era förväntningar. Det låter väl skönt?

Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen? 

Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.

Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.

Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad

Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips

Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn


Pris 795:-/p


Tillval:

  • Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
  • Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p

Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.

Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌

📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu