
Gourmandernas bröllopsmiddag
Att få njuta av en välkomponerad middag som får smaklökarna att jubla hela vägen från förrätt, genom mellan- och varmrätt till en fulländad efterrätt måste väl ändå vara det matälskande parets önskedröm. Men faktum är att det finns de som, än mer, njuter av att få planera, sätta samman och laga till en sådan fulländad meny, där tanke och idé märks genom såväl val av råvaror som tillagning och servering. Som har kunskapen att ta tillvara på säsongens specialiteter och dessutom har stark lokal förankring och därmed hittar de unika guldkornen som andra missar.
Pelle Forss, som äger och driver Gastromix är mat- och vinkännare med en gedigen utbildning och lång erfarenhet av att skapa matupplevelser utöver det vanliga.
– Hos oss på Gastromix är det lilla extra standard, säger han och menar att lyhördhet och nyfikenhet är egenskaper som behövs för att fullt ut förstå vilken matupplevelse brudparet önskar.
På Gastromix hemsida finns flera olika förslag på gourmetmiddagar, färdigkomponerade med smaker som kompletterar och förhöjer. Men Pelle uppskattar också att vara den som det matintresserade brudparet bollar sina egna idéer och önskemål med.
I Sverige råder en stark matlagningstrend och många vågar experimentera med ingredienser, kryddningar och olika tillagningsmetoder. Att med hjälp av en proffsig kock och kunnig vinkännare skapa sin egen personliga meny till sin speciella dag – det är en unik möjlighet.
– Prata mat och vin med oss, så skapar vi en matupplevelse ni kommer leva på länge!
Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad
Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips
Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn
Pris 795:-/p
Tillval:
- Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
- Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu
