
Konsten att njuta av sin fest
Fest! Visst är det något alldeles speciellt över det ordet. Förväntningarna det skapar, pirret i magen, glädje, skratt och naturligtvis god mat och härlig dryck. Gemenskap och goda samtal, samvaro med vänner man kanske inte träffat på länge. Firande av någon eller något speciellt, en examen, ett bröllop eller bara för att man vill… Det finns alla möjliga tillfällen att ta tillvara på, för att ställa till med fest.
Men ärligt talat, hur många har skimrande drömmar om att planera, skriva inköpslistor, storhandla, koka och steka, bränna och börja om, frysa in och tina upp. Och så när festdagen väl kommer, duka, servera, torka spill, fylla på och duka av, ta hand om rester och diska upp. Och när man väl är färdig så har gästerna hunnit gått hem.
Nej, lämna bestyren till någon som älskar allt det där, både före, under och efter. Och unna dig själv att helt och fullt vara värd eller värdinna, eller till och med gäst, på din egen fest. Kontakta oss på Gastromix så tar vi tar hand om alla måsten!
Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad
Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips
Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn
Pris 795:-/p
Tillval:
- Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
- Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu
