
Säsongsfokus
Midsommar, jul, påsk eller halloween; det finns all anledning att ta tillvara på årets ledigheter för att underhålla släkt- eller vänskapsband, skapa gemensamma upplevelser och minnen att glädjas åt. Vi på Gastromix har unika möjligheter att skapa minnesvärda menyer, där säsongen står i fokus, tack vare samarbeten med flera lokala producenter som driver småskalig verksamhet i vår direkta närhet. Vi kan därför ofta erbjuda delikatesser som andra inte får tag på, och med korta leveransvägar och ett genomgående ekologiskt tänk borgar vi för mat som smakar som den ska, lagad från grunden utan konstgjorda ämnen eller halvfabrikat. Vi brinner för att skapa matupplevelser utifrån de råvaror som är som allra bäst för stunden; vårens mjälla primörer från vårt eget trädgårdsland, sommarens söta bär, höstskogens skörd av svamp eller vinterns mustiga grytor. Hållbart och schysst hela vägen från producent till din tallrik- det är så vi vill ha det!
Annan Inspiration

Vill du slippa stressen med att stå i köket på nyårsafton och bara njuta av kvällen?
Vi på Gastromix har satt ihop en exklusiv nyårssupé för avhämtning som sätter guldkant på er bjudning. Med fantastiska råvaror och kärlek till varje rätt, tar vi hand om maten så att ni kan fokusera på att fira in det nya året i lugn och ro.
Vår meny är en lyxig kombination av klassiska smaker och nya överraskningar – perfekt balanserade och serverade med stil 👌.
Förrätt
Hälleflundra från Selsøvika på tre olika vis. Gravad, lättrökt och tartar med ärtpuré, örtbrödscrisp samt dillcitronette och plocksallad
Huvudrätt
Rimmat & sotat ankbröst med rotsaksterrine och balsamicosås med toppmurklor och salladslök samt palsternackschips
Efterrätt
Citrontarte med mascarpone och marängcrunch samt blåbär, coulis och flarn
Pris 795:-/p
Tillval:
- Tre olika drinktilltugg ”kockens val” 125:-/p
- Mellanrätt med regionala ostar samt tillbehör från Werna visthus 125:-/p
Oavsett om ni är hemma med nära och kära eller planerar ett större firande, kan ni beställa vår supé för avhämtning. Maten hämtas 31/12 mellan 12-13 på restaurang Aviatören vid Flygvapenmuseum 🤝. Beskrivning kring hur man värmer och lägger sista touchen följer givetvis med.
Vi ser till att allt smakar fantastiskt – ni slipper stressen! Win-win för alla 🙌
📞 Boka er nyårssupé: 070-495 95 61
✉️ bokning@gastromix.nu
